Egyedi táska

Gyakran szoktam említeni, hogy mennyire kedvelem az egyedi megkereséseket. Minden esetben izgalmas kihívás valakinek a személyes és kreatív elképzeléseit megvalósítani… Legyen szó ajándékba készülő meglepetésről vagy egyéni ötletek materializálásáról, különleges érzés egy ilyen közös alkotómunka! 

Idén tavasszal éppen egy ilyen különleges közös alkotómunkában volt részem, amit szeretnék Veletek megosztani. 

Renitől érkezett egy rendhagyó levél, melyben izgalmas kéréssel fordult hozzám. Megtetszettek neki a táskáim, a koncepcióm, ami alapján azok készülnek (több részes szett, ami jól variálható), de sajnos a kész táskák színösszeállításai között nem találta meg az igazit… 

Nyári színtípus lévén, kifejezetten ilyen színvilágú táska szettet keresett, és már az első leveléből látszott, hogy elég határozott elképzelései vannak, azaz a lelki szemei előtt már ott volt a táskája, amit közösen meg kellett próbálnunk megjeleníteni. 

Bevallom, ilyen konkrét színvilágot leíró, mégis elsőre nem könnyen megfogható kérés még nem érkezett hozzám, ilyen szemmel még nem válogattam össze egy szett színeit, így izgalmas feladatnak ígérkezett. Nyomban neki is vágtunk Renivel a tervezgetésnek. Ha nem az idei év első felében történt volna mindez, akár össze is jöhettünk volna egy kávé mellett személyesen, ahol egymás mellé helyezve az anyagmintákat, talán egyszerűbb lett volna összeállítani a művet… de sajnos 2021 első fele sem erről szólt. 

Maradt a digitális tér. De ez ma már szerencsére nem lehetett akadály! Úgy voltam vele, hogy ha lehet dolgozni, tanulni, családdal/barátokkal kapcsolatot tartani online, akkor egy egyedi táska tervezése is megoldható! 

Közösen válogattuk a színeket, a lehetséges anyagokat, textúrákat és mintákat. 

Egyedi Táska anyagok

Reni megadta az irányt, én pedig igyekeztem annak alapján összeállítani a lehetőségeket. Lépésről lépésre haladtunk, minden fontos döntést képekkel dokumentálva, egyeztetve. Nem tudom már megmondani, hogy hányszor egyeztettünk, de elég sokszor az biztos. Én mindig nagyon izgatott voltam, hogy sikerül-e közelebb jutnom Reni elképzeléséhez. 

Egyedi táska kombinációk2

Azt hiszem, az eredmény magáért beszél… Csodaszép egyedi táska szett készült! Minden lehetséges „belevalóval”! Reni is nagyon boldog volt a „közös munka gyümölcsével”, igazán kedves levelet írt miután kézbe vehette a teljes szettet (♥2in1 táska, ♥övtáska, ♥irattartó, ♥pénztárca, ♥kártyatartó tárca, ♥kulcstartó), és bevallom, egy kicsit meg is hatódtam…

Egyedi táska teljes szett No.1

Ezúton is köszönöm Reninek a közös munkát, 

és bízom benne, hogy sokáig fogja élvezni az EnyediDesign táska szettjét!!!

Ha Te is szeretnél akár magadnak, akár valaki másnak egy teljesen egyedi táskát, ne habozz, keress bátran és megtervezzük közösen! 

Ha közelebbről is szeretnéd megnézni Reni nyári táskáját, kattints a bannerre!  

A témakör a színtípusokkal hamarosan folytatódik!

Ha tetszett, kövess a közösségi médiában!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük