Hogyan jutnak el hozzád a termékeim? 

Házhozszállítás / Csomagszállítás

Mivel fontos számomra a környezetvédelem, így praktikus, gyors, de egyben környezettudatos megoldást kerestem a  csomagszállításra, és ezért 

a FOXPOST-ra esett a választásom. Feltételeik: 

Szállítás csomagautomatába: 799 Ft, 2 munkanap

(A FOXPOST csomagautomata lista ITT érhető el)

Szállítás házhoz: 1.390 Ft, 2-3 munkanap

Személyes átvétel: 

Előre megbeszélt időpontban személyes átvételre Budapesten a Millenárisnál (1024, Kisrókus utca 16-20.) vagy a Nyugati Pályaudvarnál van lehetőség.

 

Fizetési megoldások? 

Banki átutalás: előre történő utalás esetén a megrendelést követően a megrendelt termék ellenértékét (a termék árát és a szállítási költségeket) a visszaigazoló e-mailben szereplő bankszámlára kérem 5 napon belül átutalni. A termék a megadott bankszámlára történő jóváírás után kerül feladásra. 

Készpénzes fizetés a budapesti átvételi helyeken (Millenáris, Nyugati Pályaudvar): csak pontos összeget tudok elfogadni, pénz visszaadására nincsen lehetőség.       

Utánvétel a FOXPOST-nál: ilyen esetekben a FOXPOST értékhatártól függően kezelési költséget számít fel a szállítási díjon felül (10.000 Ft-ig + 290 Ft, 10.000-30.000 Ft között + 340 Ft, 30.000-50.000 Ft között + 450 Ft)

Egyedi megrendelések, saját ötletek? 

Rocker hátizsák szett

Az egyedi megrendeléseket mindig izgalmas kihívásnak tekintem, 

így ha lenne különleges ötleted, egy igazán személyre szóló ajándéknak például, beszéljük meg!

A részletekért kattints ide!

Van garancia a termékekre? 

Minden táska a saját műhelyemben, gondos tervezés és tesztelés után készül. Rendeltetésszerű használat mellett (igaz, én is telepakolom, de azért nem nagybevásárlásra készülnek) minden termékre 1 év garanciát vállalok.

Tisztíthatóak a táskák? 

A textilbőr táskák és belevalók kívülről langyos szappanos vízzel lemoshatóak, belsejük kifordítható és így kézzel szintén könnyen tisztítható.