Kedves Látogató!

Örülök, hogy rám találtál. A nevem Enyedi Eszter, ha esetleg még nem tudtad volna, amikor ide keveredtél. De ki is vagyok én és miért is jött létre ez a honlap? Megpróbálom leírni…

Régóta éreztem már, hogy a drága Nagymamám sarokban álló öreg, de még működőképes varrógépe rám vár… és hogy őszinte legyek, én is mindig vágyakozással vegyes kíváncsisággal méregettem. Mivel mindig is szerettem a táskákat (amelyekbe minden, de minden belefér) egy unalmas borús délutánon, amikor a kisebbik fiam aludt, a nagyobbik elfoglalta magát valami játékkal, elővettem az öreg Singert és elkezdtem vele jobban megismerkedni. Utána valahogy minden egyértelmű lett… és onnantól nem volt visszaút.

Elhatároztam, hogy megcsinálom magamnak azt a táskát és azokat a kiegészítőket, ami mind a design, mind a praktikum terén az összes olyan igényemet kielégíti, amit addig nem találtam meg egy másik táskában sem. A gondolatokat végül tettek követték, megvettem az anyagokat, előkerestem a megörökölt régi varrós kincseket és nekikezdtem a „nagy műnek”…

Miután elkészült, leírhatatlanul boldog voltam, és elégedett is, mivel olyan lett, mint amit megálmodtam. Persze izgatottan mutattam meg először a szűk családnak, majd a barátoknak, fel voltam készülve a kritikákra, de belül tudtam, hogy azért tőlük inkább pozitív lesz a visszajelzés. Viszont a külsős reakciók még engem is megleptek, ugyanis aki csak meglátta, rögtön rákérdezett, hogy honnan van, és amikor megtudta a származási helyét, jöttek a megrendelések is. Így el kezdtem játszani a gondolattal, hogy milyen lenne ezt „főállásban” csinálni. Közben pedig úgy alakult az életem, hogy lehetőségem nyílt a váltásra, és család és barátok unszolására meg is ragadtam ezt az alkalmat, és elindítottam az EnyediDesign-t.

Célom, hogy ebben a rohanó világban valami olyan egyedit tudjak teremteni, ami tényleg személyre szóló, stílusos, valós igényekre reagál és ötletesen könnyíti meg a mindennapokat. 

Vallom, hogy a stílusos megjelenés a részletekben és azok összhangjában rejlik. Bízom benne, hogy aki a táskáimat és kiegészítőimet hordja, egy kis plusz energiával és boldogsággal tud kitűnni a tömegből.

Időközben már elég sokan sétálnak az általam készített táskákkal és kiegészítőkkel és én egyre jobban érzem, hogy ez az, amit csinálni szeretnék. Nagyon sok kedves embert ismertem meg a vevőimben, boldogsággal tölt el, hogy meg tudom valósítani az álmaikat, és elképesztő érzés látni az örömüket, amikor az általuk megálmodott táskát először a kezükbe foghatják. 

Bízom benne, hogy hamarosan Téged is megismerhetlek és Neked is büszkén adhatom át az első EnyediDesign táskádat vagy kiegészítődet!

Kattints és inspirálódj!