Karácsony 2020

Ugyan még csak a november végét közelítjük, mégis lassan mindenfelől érezhető, hogy közeledik az év vége, az adventi időszak. Ez lehetne az év legmeghittebb időszaka tele várakozással és készülődéssel… Most mégis tele vagyunk kérdésekkel és kételyekkel.

Csöndesebb lesz? Lehet majd együtt a tágabb család? Találkozhatunk majd egyáltalán velük, vagy a mostaninál is szigorúbb korlátozások lesznek, amik ezt meg fogják tiltani? És ha nem lesz tilos, és így vagy úgy, de összejön a család, akkor maszkban leszünk?

Rengeteg a kérdés és még nincsenek válaszok. Az biztos, hogy az idei Karácsony sok szempontból más lesz, mint a korábbi években… Azt hiszem, sőt talán ezt bizton ki tudjuk jelenteni: bonyolultabb lesz.

De talán épp az idei év nehézségei és megpróbáltatásai miatt kellene tényleg időt adni magunknak és békésen ráhangolódni az ünnepre. Valahogy a körülöttünk lévő történések ellenére – vagy épp ezek miatt – igazi meghittséget, boldogságot csempészni a magunk és szeretteink életébe. 

IMG_20191202_111115 kicsiPS

Az idei év nálam és az EnyediDesign-nál is másként telt, mint ahogyan elterveztem. Egy ideig ellenálltam (vagy talán csak túl optimista voltam…), és nem ültem fel a nagy maszkgyártó vonatra…de szeptemberben valami megváltozott. A világban, és bennem is. Túltettem magam azon, hogy megint beszűkül az életünk, ráadásul el is kell rejtenünk az arcunkat, és mivel egyre többen kérdezték, hogy nem csinálok-e a táskához (vagy kabáthoz, felsőhöz, stb…) passzoló maszkot, végül kibővítettem a palettát. Ha őszinte akarok lenni, kicsit meg is kedveltem. Na persze nem azt, hogy ebből a helyzetből bármilyen komoly anyagi hasznot realizálok, mert nagyon nem. Hanem azt, hogy úgy érzem ebben a kellemetlen mozdulatban egy kis egyediség és minőség érzetet tudok vinni mások életébe. Mert amikor nem egy ronda, tucatszerű orvosi, vagy egy szintén ezerszámra látott távolkeleti maszkot kell feltennie, talán egy kicsit újra előjön, előjöhet a büszkeség érzése, hogy még ebben a helyzetben sem adtuk fel a stílusunkat, egyéniségünket, és igenis ezzel is ki tudjuk fejezni azt, hogy ki van a maszk mögött.  

Őszintén bízom benne, hogy ezek a kiegészítők nem lesznek velünk sokáig, de a (sokszor kusza) hírek nem kecsegtetnek túl sok jóval… az optimistábbak is jövő nyár elejére teszik annak a lehetőségét, hogy levehessük az álarcunkat, és önfeledten nyelvet ölthessünk a vírusra… a borúlátóbbakra pedig jobb nem is figyelni.

Addig is… a magam részéről azt tudom ígérni, hogy a tőlem megszokott és magamtól elvárt minőségben fogom továbbra is készíteni az egyedi stílusú maszkokat, és remélem egy szép, egy elegáns vagy éppen egy vicces maszkkal az Ünnepekre be tudok csempészni egy kis mosolyt és jó érzést mások életébe. Az idei karácsonyi ajándék ötleteknél is ez a cél vezetett. 

Íme 4+1 stílusos karácsonyi ajándék ötletet 2020-ban:

Karácsoni maszkok

1.    Első helyen szerepelnek idén a maszkokamelyek lehetnek színesek, mintásak, visszafogottak vagy éppen nagyon is ünnepiek?

Lehet mindenkinek a személyiségéhez passzoló, vagy esetleg a vidámság kedvéért egyforma karácsonyi az egész családnak (természetesen mindenkinek a nevével benne, hogy ne keveredjen)? 

Karácsoni maszkok

2.    Maradva a maszkoknál, készültek maszk szettek 2 vagy 3 részes verzióban.

A 2 részes maszk szett két maszkot és egy passzoló kis tárcát tartalmaz, amiben magunkkal vihetjük ezeket a kellékeket és így a táskánkban sem kallódnak el.

A 3 részes maszk szett a maszkok és tárca mellett még egy színben passzoló karkötőt is tartalmaz.

Kedves kis apróság lehet a család női tagjainak, barátnőnek, kolleginának, pedagógusnak…

Vörös-fekete irattartó

3.   Örök klasszikus kis ajándék egy praktikus és többféle módon variálható irattartó/neszeszer. Aki szereti a táskáját rendben tartani, annak azért, aki pedig éppen ellenkezőleg, ezen a téren igényel egy kis segítséget, az is biztosan tudja majd hasznosítani!

Vörös-fekete irattartó
Fekete-arany geometriai mintás hátizsák

4. A gymbagek közül egy limitált ajánlatra hívnám fel a figyelmet! Egy letisztult és igazán stílusos darabra! A NOLA hátizsák izgalmas fekete és óarany kombinációjú táska, leheletnyi finom geometriai mintával díszítve. Ráadásul színben és mintában teljesen passzoló ajándék maszk jár most  hozzá!  

 

+1. Amennyiben a stílusos megjelenés szerinted is a részletek összhangjában rejlik,  akkor nem is kérdés: Táska + irattartó + maszk szett, ahol minden mindennel passzol! Garantált a siker! 

Nola szett

Mit is írhatnék így a végére…? 

Őszintén bízom abban, hogy rövidesen már csak mint egy rossz emlékre, úgy fogunk a jelen helyzetre gondolni, és alig várom a percet, amikor végre boldogan megnyomom majd az entert a „Maszk” fül törlésének befejező lépéseként. Addig is viszont mindenki nagyon vigyázzon magára, a szeretteire és azokra is akiket nem ismer, és hordjunk maszkot! 

Igazán jó karácsonyi készülődést kívánok!

Enyedi Eszter

EnyediDesign Logo

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük