Megérkezett az igazi hideg téli idő, így már tényleg mindenfelől érezhető, hogy közeledik az év egyik legmeghittebb időszaka, a karácsony.

Sokszor év közben több ötletünk is lenne, hogy szeretteinket mivel lepjük meg, minek örülnének a legjobban, mégis ahogy közeledik a nagy nap, elveszünk a hatalmas kínálatban. A legrosszabb, ha utolsó pillanatra hagyjuk az ajándékok beszerzését, mert akkor éppen a lényeg veszik el: a nyugodt készülődés, hangolódás és meghitt együttlét.

Annak érdekében, hogy egy kicsit segítsek, és talán inspiráljak is, összegyűjtöttem 4+1 stílusos ajándék ötletet az EnyediDesign-tól. Ezek között szemezgetve, különféle kategóriákban találhatsz olyant, amelyek láttán biztosan felcsillan majd a barátaid, rokonaid szeme.

Lássuk csak…

  1. Annak, aki szívén viseli a környezetvédelem ügyét, érdekli a nejlonmentes bevásárlás, jól jöhet pár egyedi hímzéssel díszített hálós bevásárló zsák a környezettudatosság jegyében. 
 
  1. Hiányzik még egy kis apróság az ajándékok közül? Mondjuk az óvónéniknek / kedves kolleginának / edzőnek keresnél valamit, ami praktikus és amiről eszébe juthatsz? Mit szólsz egy karabinerrel rögzíthető cipzáras kulcstartóhoz? Ezt biztosan nem kell majd a táskája alján keresgélnie…
 
  1. Aki szereti a táskájában rendben tartani a dolgait, vagy netán éppen ellenkezőleg, ezen a téren igényel egy kis segítséget, biztosan tudja majd hasznosítani az egyik praktikus és többféle módon variálható irattartót/neszeszert.
 
  1. Egy igazi bevállalós nőnek, aki nem fél a színektől pláne így a borongós téli szürkeségben, izgalmas választás lehet az egyik színes mandalás hátizsák. Ha viszont olyan típusnak keresel valamit, aki szereti ugyan az egyedi dolgokat, de a praktikum jegyében inkább a mindenhez passzoló univerzálisabb színvilágra esik rendszerint a választása, annak a fekete mandalás hátizsák lehet a jó választás.

+1. A stílusos megjelenés szerinted is a részletek összhangjában rejlik? Akkor nem is kérdés: az egész szett kell, nem? Táska + irattartó/neszeszer + kulcstartó + hálós bevásárló zsák, ahol minden mindennel passzol.

Garantált a siker!

Fekete mandalás teljes szett

+++ És még egy kis plusz: hogy a csomagolással se legyen gond: Idén különleges ajánlatként selyem díszcsomagolást lehet a táskákhoz választani! Ünnepi, stílusos és sokszorosan újra használható a továbbiakban!

Csak jelezd a megrendelőlapon! 

Karácsonyi díszcsomagolás

 

Annyi titkot el kell árulnom, hogy ebben a karácsony előtti időszakban az EnyediDesign műhelyben is felpörögnek az események, így ha szeretnél valakit meglepni egy különleges egyedi táskával vagy kiegészítővel, érdemes mihamarabb, de legkésőbb december 5-éig leadnod a rendelésedet, hogy biztosan ott lehessen a fa alatt!!!

Igazán jó karácsonyi készülődést kívánok!