Csillogó taupe gymbag / hátizsák+

Csillogó taupe hátizsák+

🤍 Elegánsan csillogó taupe gymbag stílusú hátizsák. 🤍

Milyen szín az a „taupe” vagy más néven tópbarna?

Jó kérdés!  A taupe nagyon érdekes, elegáns és közkedvelt szín már jó pár éve mind a divat, mind pedig a lakberendezés világában. Magyarul vakond szürkének is szokták nevezni, hiszen erdete a francia “taupe” szóra vezethető vissza, amely egy olyan kis állat nevéből ered, amelynek nagyon szép szürkésbarna színe van (legtöbb fordítás szerint ez maga a vakond)..
 

Akár így, akár úgy, ez egy olyan összeállítás, amely a maga semlegesebb eleganciájával bármilyen stílusú öltözet magával ragadó kiegészítője lehet!  

Csillogó taupe hátizsák+

Érdekessége a táskának a külső Δ fém háromszög akasztó és rajta a kis cipzáras tartó (kulcsnak, zsepinek, aprónak, maszknak…). 

Hátoldalán nagy cipzáras zseb mobilnak, iratoknak, belül három rekeszes zseb (köztük az egyik egy kis tolltartó!) és fém félkarika a karabineres kulcstartónak, valamit kihajtogatható fül a könnyebb kezelhetőségért!

Gymbag világos belső

Anyaga: Kívül taupe, gyöngyház és csillogó taupe mintás textilbőr, belül színben harmonizáló világos pamut bélés, és extra erős kötél. A táska tartását egy 3mm-es különleges szivacsréteg is segíti.

A táska langyos vízzel, kézzel mosható.

Méret: kb. 37 x 45 x 6 cm

Zsebek: Kívül hátul: 13 x 28 cm, Belsők: két db 14 x 12 cm és egy 14 x 4 cm (tolltartó!)

Táska ár: 21.000 Ftszettben külső tartóval: +3000 Ft

Belevalók: Táska rendszerezéséhez választható hozzá szettben szemüvegtok / kulcstartó / irattartó / neszeszer (lásd Belevalók).